HUNDESMYKKER

OM OSS

I 1988 var jeg (Aud Sevje) i USA og fant en kolleksjon med gull og sølvsmykker av forskjellige hunderaser. Det ble uforholdsmessig dyrt å handle derfra, så jeg startet jakten på en norsk produsent. Det var ingen lett sak da hundene skulle lages rasetypiske. Men med konsulenthjelp fra raseklubbene og en dyktig gullsmed har det i dag blitt en flott kolleksjon med 129 hunderaser +1 møne og 1 ulv.

Smykkene støpes i gull(585) og i sølv(925s). I gullsmykkene kan det settes inn diamanter i øye og halsbånd. Smykkene er merket med mitt ansvarsmerke av 23.nov.1988. Mitt reg.nr. er 1211 hos styret for det industrielle rettsvern.

HUNDESMYKKER

Gullsmed

Gullsmed Ingar Døvre gjør alt gullsmedarbeid på mine smykker. Han er født og oppvokst i Fredrikstad, og tok svennebrev som gullsmed i 1988.

I tillegg til arbeidene han gjør for meg, har han også oppdrag for andre gullsmeder og andre firmaer som driver med smykker.

VÅRE KUNDER VURDERER

Rated 5 out of 5
september 2, 2022

Tusen takk for nydelig Maltesersmykke.

Liv Sesseng Johansen
Rated 5 out of 5
september 2, 2022

Til å stole på 100%. Ryddig og effektivt å handle hos deg. Kjapt levert og nydelig arbeid. Har anbefalt deg til mange, da folk «digger»

mitt dachse-smykke. 5 stjerner – 10 om det var mulig! mvh

Randi Ivarsson
Rated 5 out of 5
september 2, 2022

Flott arbeid, god service. Veldig gla i mitt smykke☆☆☆☆☆

Hilsen

Dag Kristoffersen